3. 1. – 28. 2. 2017: Zvěřinové menu
Zvěřina se v našem regionu pojídala od nepaměti a to v hojném množství. Za minulého režimu, však její spotřeba klesla (i když zlidovělá hláška „se šípkovou omáčkou / se zelím“ tomu nenasvědčuje) a mezi lidmi se objevilo mnoho mýtů o zvěřině i jídlech z ní připravených. Rozhodli jsme se, že se pokusíme pomoc zvěřinu rehabilitovat. Přijdte k nám na speciální meneu a přesvěčte se, že zvěřina je chutné maso, které má své místo na našem jídelníčku.
Zvěřinový vývar s domácími nudlemi a masovými nočky / 45,-Kč
Zvěřinová domácí paštika / 89,-Kč
podáváme s brusinkami, mandlemi a čerstvým toastem
Dančí guláš / 145,-Kč
podáváme s domácími bramboráčky
Kančí kýta se šípkovou omáčkou / 155,-Kč
podáváme s domácím špekovým knedlíkem
Jelení pečeně po myslivecku / 165,-Kč
podáváme s červeným a býlím zelím a variací domácích knedlíků