• 25 PRO 16
    • 0
    3. 1. – 28. 2. 2017: Zvěřinové menu

    3. 1. – 28. 2. 2017: Zvěřinové menu

    Zvěřina se v našem regionu pojídala od nepaměti a to v hojném množství. Za minulého režimu, však její spotřeba klesla (i když zlidovělá hláška „se šípkovou omáčkou / se zelím“ tomu nenasvědčuje) a mezi lidmi se objevilo mnoho mýtů o zvěřině i jídlech z ní připravených. Rozhodli jsme se, že se pokusíme pomoc zvěřinu rehabilitovat. Přijdte k nám na speciální meneu a přesvěčte se, že zvěřina je chutné maso, které má své místo na našem jídelníčku.

    Zvěřinový vývar s domácími nudlemi a masovými nočky / 45,-Kč

    Zvěřinová domácí paštika / 89,-Kč
    podáváme s brusinkami, mandlemi a čerstvým toastem

    Dančí guláš / 145,-Kč
    podáváme s domácími bramboráčky

    Kančí kýta se šípkovou omáčkou / 155,-Kč
    podáváme s domácím špekovým knedlíkem

    Jelení pečeně po myslivecku / 165,-Kč
    podáváme s červeným a býlím zelím a variací domácích knedlíků

    Leave a reply →

Photostream